Thursday, August 10, 2017

Iubește și fă ce vrei la Festivalul de Film Anonimul

„Iubește și fă ce vrei” (Fericitul Augustin)
Generație, cel mai frumos eveniment pe timp de vară se petrece în Delta Dunării, pe brațul Sf. Gheorghe, la vărsarea Dunării în mare. Acolo, de câțiva ani, are loc Festivalul de Film Anonimul. Nu neapărat calitatea filmelor este ceea ce caracterizează acest festival, cât atmosfera superbă pe care ai s-o găsești în jurul lui. Mii de corturi, mii de tineri, o plajă sălbatică la malul mării și nostalgia plină de romantism a Deltei.

ncare proastă, băieți deștepți, fete frumoase.

Găsești toate ingredientele de care ai nevoie la vârsta ta ca să te îmbeți, să iubești și să vizezi.

Înainte de a ajunge acolo, permite-mi, generație, să-ți dau două sfaturi. Unul pentru băieți și unul pentru fete.

Puștiule, dacă îți propui să cucerești o fată frumoasă, arată-te interesat doar de sensibilitatea și inteligența ei. Nu fă greșeala de a-i spune de la început cât este de frumoasă. Asta o știe și ea. De mii de ani, marii gânditori ai lumii încearcă să înțeleagă de ce femeile frumoase vor să fie admirate în primul rând pentru inteligența lor. N-au reușit! Așa că nu încerca să înțelegi. Fă-o și gata.

Frumoasă domnișoară, când vezi un băiat care îți ridică în slăvi sensibilitatea și inteligența, să nu-l crezi. Bărbații pot fi eventual interesați de aceste aspecte... doar după. În niciun caz înainte.


Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Iubește și fă ce vrei la Festivalul de Film Anonimul"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...