Thursday, August 3, 2017

Astrograma natală reflectă întregul tău destin

De regulă ceea ce se cunoaște din astrologie este vârful iceberg-ului și anume predicțiile zilnice, săptămânale, lunare sau anuale și acestea sunt denumite generic horoscop.
Acestea sunt doar o mică parte din toată această pseudo-știință care se ocupă cu interpretarea influențelor pe care planetele o asupra mersului lucrurilor în viață noastră.
Horoscopul este un text informativ și generalist care este aplicat pe milioane de oameni, tocmai de aceea sunt foarte puține șanse ca ceea ce scrie acolo să se întâmple absolut fiecărui individ. Este o informație generală, nu personalizată.

Ce este o astrogramă personalizată?
Spre deosebire de horoscopul general o astrogramă personalizată se face în funcție de parametrii exacți și complet individuali cum ar fi data (ziua, luna, anul) ora și locul nașterii. Astrologul are nevoie de toate aceste date pentru a stabili poziția planetelor pe cer la momentul nașterii tale și implicit modul în care acestea te influențează pe parcursul vieții.
Există mai multe tipuri de astrograme personalizate, însă, toate studiile cu adevărat amănunțite asupra individului pornesc de la astrograma natală. Aceasta se bazează așa cum spuneam pe poziția planetelor și aspectele dintre ele la momentul nașterii tale și în funcție de simbolistica lor, ele au un anumit aport în diverse segmente de viață.
Astrologul de la Zenivers, de exemplu, se folosește de o metodă clară și precisă pentru interpretarea unei astrograme personalizate, fie că este online sau o consultație față în față.
Așadar, în harta natală astrologul ține cont de:
     Poziția planetelor în hartă
     Casele în care aceste planete se află
     Zodiile în care planetele se găsesc
În funcție de însemnătatea și importanța fiecărei planete astrologul stabilește apoi care este influența fiecărei planete în casa și zodia în care se află în harta ta natală.
Fiecare planetă este responsabilă cu un anumit domeniu de viață: Soarele cu personalitatea, Luna cu emoțiile, Venus cu iubirea, Marte cu acțiunea, Mercur cu gândirea și studiile și tot așa.
Cum te influențează planetele din harta natală pe parcursul vieții?
Poziția planetelor la naștere oferă o amprentă destul de puternică asupra evoluției și evenimentelor principale de viață. Ele reprezintă premizele sau mai bine zis manualul de instrucțiuni (astral) cu care noi venim pe această lume.
Având în vedere că ele sunt corpuri cerești dinamice, urmărind mișcarea lor de-a lungul unor perioade mai lungi de timp, avem ocazia să observăm modul în care ne influențează pe parcursul vieții.
Ce este cel mai important este că mulți dintre cei cărora li s-a interpretat harta natală au etichetat această analiză astrologică precum “ o carte deschisă”. O carte deschisă care vorbește individual despre tine, caracteristicile tale personale cât și traseul tău în viață.
Este foarte important ca acest studiu să fie făcut de către un astrolog profesionist, cu o diplomă de certificare a competențelor sale, așa cum se găsesește pe Zenivers.ro.
Există un preț standard pentru aceste servicii, iar astrologul stabilește dinainte toate aceste detalii cu cel care solicită o astfel de astrogramă. Astfel, atât la nivel tehnic dar și mental, spiritual, informațiile pe care astrologul le oferă  pot fi relevante și utile la un anumit punct în viață și tocmai de aceea e necesar să apelezi la cineva în cunoștință de cauză. 

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Astrograma natală reflectă întregul tău destin"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...