Monday, August 13, 2012

Doar pentru cei care vor sa se simta bine. Am zis.

O sa prezint mai jos un site pentru pasionatii de sport , in speta pentru pasionatii de fotbal, care vor sa se simta bine.
Ceilalti sa stea deoparte. Pentru ca nu e de ei.
Nu conteaza cati ani ai . Fie ca ai 8 , fie ca ai 30 sigur te vei simti bine, vei avea alta energie si iti va capta atentia cu siguranta.
Daca nu te vei simti energic inseamna ca nu e de tine. Locul tau e in alta parte.Du-te la o telenovela siropoasa sau la “Schimb de mame”.
Incearca.
Pe jocuri cu fotbal poti reedita cele mai interesante si palpitante jocuri de fotbal: jocuri penalty, jocuri cu lovituri libere, jocuri campionate si jocuri in care veti participa in cupe internationale!
Gasiti doar jocuri fotbal de calitate si testate inaintea postarii pe site.
Puteti de asemenea invata trucuri din fotbal sau puteti vedea in actiune proprii jucatori favoriti: Messi,David Beckam,Zidane,Ronaldo,Mutu sau altii.
Puteti juca chiar si meciuri de liga campionilor .
Sa nu uitam ca au trecut mai bine de 10 ani de la celebra replica a lui Borcea “Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor".
Dupa cum stim aseara pe Arena Nationala, Dinamo a intalnit pe FC Barcelona. Unii zic ca Dinamo a jucat bine,desi in prima repriza nu s-a auzit numele portarului Barcelonei, altii zic ca Barcelona a jucat prost sau nu a fortat.
Cert e ca intalniri de nivel mare intre FC Barcelona si alte echipe mari fie din Champions League fie din campionatul intern al Spaniei sau orice alte meciuri se pot reedita pe  jocuri fotbal unde tu poti fi propriul actor, propriul jucator de fotbal.
Promit distractie si satisfactie  maxima.
Incearca si nu vei regreta.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

2 Responses to "Doar pentru cei care vor sa se simta bine. Am zis."
Anonymous said...

August 14, 2012 at 3:00 AM

superb review


Ciprian said...
December 10, 2014 at 7:02 AM

E interesant faptul că în timp ce alții interzic jocurile și statul în casă, tu îl recomanzi.


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...