Tuesday, May 29, 2012

Tu cat de des consumi sport ?

Observ in zilele noastre tot mai multi impatimiti dupa sport. Avem o multitudine de canale de sport.Si se poate vorbi de o nisa. Nisa formata din oamenii care consuma "sport". Si toata lumea o face...fie ca e un copilas de cativa ani care a auzit de Messi...si are un tricou cu Ronaldo cu care se mandreste, fie ca esti suporter infocat al fotbalului intern cu toate cancanurile lui, fie ca esti mai in varsta si te uiti la un tenis , un ski, o gimnastica....toata lumea se uita intr-un fel sau altul la sport.
Ganditi-va cata bucurie ne-a adus performanta recenta a gimnastelor noastre.Sau cata audienta a avut organizarea finale Uefa pe Arena Nationala din Bucuresti.Sau cata durere a fost in sufletul multor oameni la recenta infrangere a lui Lucian Bute care a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga, de la cel mai mic pana la unele reprezentante ale sexului frumos trecute de ceva vreme de a doua tinerete.Sportul e o nisa care vinde, care prezinta interes.
Pacat ca echipa noastra nationala nu e prezenta la Campionatul European de anul acesta.
Am si prieteni care sunt inebuniti dupa fotbal...si alte tipuri de sporturi cum ar fi cursele de masini sau tenis.
Mare parte din ei si-au transformat pasiunea de a viziona un fotbal live , intr-un mod de a face bani intr-un mod flexibil fara sa lucreze pentru un sef de la 9 la 17 sau mai mult.Spus simplu sunt pariori infocati la pariuri sportive.
Pentru ca sunt o nisa de piata, au aparut si site-urile de profil care ofera jucatorilor incepatori multiple clasamente,rezultate live, arhiva rezultatelor cat si biletul zilei care te poate ajuta intr-un mod usor sa faci bani.De asemenea au aparut si site-uri care ofera stirile cele mai recente atat din fotbal si nu numai.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Tu cat de des consumi sport ?"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...