Wednesday, April 25, 2012

Stilul de a conduce o masina ne reprezinta ?

Nu mai e un secret ca masinile au devenit parte din viata noastra, indispensabile am putea zice. De mult drumul pana la serviciu(sau scoala) nu mai e o ocazie sa ne mai plimbam, sa respiram aer curat. Ne trezim, ne spalam, mancam daca apucam si ne urcam in masina si plecam. Cam asta ar putea fi inceputul unei zile din viata unui om modern.
Bineinteles ca pe langa rolul practic pe care il are masina, ea a devenit si un instrument de masura pentru « valoarea » unui om. Nu de putine ori am auzit descrieri de genul » e baiat bun , are si masina », de parca masina ar tine locul tuturor celorlalte lucruri. Nu conteaza daca e de fapt un papa lapte.Daca are masina parca te-ai incumeta sa il suporti pana i se tocesc cauciucurile si daca stam sa ne gandim, parca nici asa multe defecte nu prea are.
Evident, cu cat valoarea masinii e mai mare cu atat ea devine un magnet pentru fetite si baiatul mai valoros. Si daca in ea rasuna maneaua din boxe, tacamul e complet. E parca o reteta a succesului, iar daca faci greseala sa nu ai o masina cu multi cai putere, ai face bine sa nu prea stai in calea lor, nu numai pentru ca esti prea nesemnificativ, ci si pentru ca ai putea fi calcat de vreo masinuta stralucitoare.
Si daca tot am ajuns in sfera vitezomanilor, ajungem sa ne dam seama ca viata lor are un ritm la fel de alert. Sau cel putin, asa vor sa para. N-am sa inteleg niciodata de ce se grabesc…cand situatia nu o cere. De parca cu cat conduci mai tare cu atat iti creste gradul de inteligenta. Si uite asa ajungem sa fim etichetati dupa ce masina conducem si nu dupa ce suntem.
Da, suntem etichetati dupa ce masina conducem.Nu e acelasi lucru daca conduci un BMW,Audi sau daca conduci o simpla Dacie autohtona. E bine ca nu ne facem griji cand se strica.Piata de piese auto e mare si are un trend in crestere.In ultima vreme se gasesc cu usurinta si piese auto online.
Dar parca nu ar fi foarte grav, in fond cine vrea sa te cunoasca cu adevarat o face dincolo de masina pe care o conduci. Problema se pune atunci cand viata ta sau a celor dragi tie este pusa in pericol. Cum recompenseaza caii putere un handicap ?o viata ?

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

2 Responses to "Stilul de a conduce o masina ne reprezinta ?"
Echipa Rca said...
April 26, 2012 at 5:39 AM

Buna! Echipa 1-RCA.ro te provoaca sa fii unul dintre cei 30 de participanti ai concursului organizat special pentru bloggeri. Arata-ne cat de bine scrii si noi iti dam ca premiu un eBook Reader Prestigio sau 350ron! Te asteptam, detalii gasesti aici: http://www.1-rca.ro/concurs-pentru-bloggeri-castiga-un-ebook-reader-prestigio-sau-350ron/


Nico said...
May 1, 2012 at 12:59 AM

Salut
Ai un blog si vrei sa castigi bani ?
Inscriete la concurs pentru bloggeri :
http://tiny.cc/01xedw


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...