Wednesday, March 21, 2012

Ce reprezinta inelul de logodna


Un inel de logodnă reprezintă o declaraţie de dragoste unică; cel care dă inelul de logodnă se oferă să îşi asume un angajament de iubire şi devotament pe viaţă, iar cea care îl primeşte se angajează în acelaşi sens, acceptându-l şi purtându-l.
În mod tradiţional, inelele de logodnă semnifică faptul că cea care îl poartă este îndrăgostită şi logodită cu cel care i-a oferit inelul.
Inelul de logodnă semnifică în mare aceleaşi lucruri, cum ar fi iubirea, angajamentul şi o nuntă pentru fericitul cuplu. În mod tradiţional, femeile sunt cele care poartă inele de logodnă, deşi în anumite ţări sau conform anumitor obiceiuri, inelele de logodnă pot fi purtate şi de către bărbaţi pe langa nelipsitele verighete.
Diamantele sunt cele mai dure pietre preţioase, dar nu se ştie cum au devenit piatra oficială a inelelor de logodnă. Este o realitate faptul că diamantele inspiră puritate şi eternitate prin sclipirea şi puterea sa, ceea ce oferă motive mai mult decât suficiente pentru a asocia diamantul ideii de iubire şi angajament, care reprezintă esenţa motivului care stă la baza logodnei unui cuplu.
Există două modalităţi prin care puteţi lua un inel de logodnă; ca şi surpriză sau împreună cu partenera. Indiferent de metoda aleasă, trebuie să vă asiguraţi că inelul de logodnă ales este cel pe care partenera va dori să îl poarte tot restul vieţii. Majoritatea cuplurilor încearcă să discute, într-un mod sau altul, despre inelul de logodnă, pentru că inelul de logodnă reprezintă una dintre cele mai importante bijuterii care vor fi purtate peste ani şi uneori chiar lăsate moştenire generaţiilor următoare. De multe ori, partenerul va trebui să facă un real efort pentru a afla exact ce fel de inel de logodnă îşi doreşte partenera, întrebându-i prietenii şi membrii familiei.
Atunci când cumpăraţi un inel de logodnă este foarte important să faceţi o analiză. Inelele de logodnă se dovedesc a fi o investiţie, pentru că deseori sunt scumpe. Înainte de a cumpăra bijuteria cu diamant pe care partenera o va purta în fiecare zi a vieţii, trebuie să ştiţi câteva lucruri.
Inelele de logodnă de firmă sunt mai scumpe deoarece vă oferă calitatea care vine odată cu numele, precum şi o garanţie pe viaţă. Puteţi găsi inele de logodnă gata realizate în aproape toate magazinele de bijuterii sau vă puteţi crea un inel de logodnă care să se potrivească cerinţelor, design-ului şi bugetului. Dacă aveţi un bijutier de familie este recomandat să apelaţi la acesta, pentru că aveţi garanţia calităţii şi beneficiaţi de întreţinere. Dacă nu aveţi, este esenţial să căutaţi atât în magazine de vânzare cu amănuntul, cât şi online, pentru a compara preţurile, calitatea şi modelele, înainte de a alege un inel de logodnă pentru parteneră.
Majoritatea femeilor ştiu ce fel de inel de logodnă îşi doresc, aşa că nu trebuie decât să afli acest lucru de la familia sau prietenii ei sau dacă ai discutat cu ea, puteţi căuta şi cumpăra împreună. În prezent, multe cupluri cumpără împreună inelul de logodnă, tocmai din cauza faptului că este o bijuterie atât de importantă.
Amintirea cea mai romantică şi preţioasă pe care o veţi avea amândoi în legătură cu inelul de logodnă va fi modul în care aţi făcut cererea în căsătorie, aşa încercaţi să faceţi momentul cât mai special cu putinţă. Nu există o modalitate ideală de a oferi un inel de logodnă, dar una dintre variantele cele mai populare şi apreciate rămâne invitaţia la o cină intimă, comandaţi şampanie, îngenuncheaţi într-un genunchi şi rostiţi cuvintele magice în timp ce ţineţi în mână inelul de logodnă.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

2 Responses to "Ce reprezinta inelul de logodna"
Nico said...
April 24, 2012 at 12:25 AM

Salut
Ai un blog si vrei sa castigi bani ?
Inscriete la concurs !
http://tiny.cc/12f7cw


Echipa Rca said...
April 26, 2012 at 5:50 AM

Buna! Echipa 1-RCA.ro te provoaca sa fii unul dintre cei 30 de participanti ai concursului organizat special pentru bloggeri. Arata-ne cat de bine scrii si noi iti dam ca premiu un eBook Reader Prestigio sau 350ron! Te asteptam, detalii gasesti aici: http://www.1-rca.ro/concurs-pentru-bloggeri-castiga-un-ebook-reader-prestigio-sau-350ron/


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...