Monday, February 20, 2012

Care sunt smartphone-urile care apar anul acesta

Aşa cum ne-au obişnuit până acum, marii producători de smartphone-uri vor scoate şi anul acesta pe piaţă modele noi, mai performate, cu care speră să câştige supremaţia în această luptă. Astfel, pe lângă deja bine cunoscutele lansări programate ale vârfurilor de lance în acest domeniu, Apple, cu iPhone 5, şi Samsung, cu Galaxy III, modele despre care s-a tot vprbit, pe piaţa de profil vor apărea noi terminale interesante.
- iPhone 5 va avea un ecran mai mare, din câte s-a aflat, şi va fi mult mai puternic decât versiunile precedente. Se aude că noul model al celor de la Apple va veni pe piaţă cu un procesor, A6, care va fi quad-core.
- Samsung încearcă să ţină steagul sus şi în 2012, urmând să lanseze Galaxy III, un model şi mai performant prin care producătoru speră să câştige bătălia cu Apple. Zvonurile spun că Galaxy  III ar fi primul smartphone Samsung quad-core, dotat atât cu cameră foto de 8 MP, cât şi cu o cameră frontală de 2 MP. Noul terminal va avea un ecran cu o rezoluţie 1280 x 720, iar sistemul operare pe care ar urma să funcţioneze este Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
- Şi LG vrea să rămână în plutonul fruntaş al fabricanţilor de telefoane inteligente, urmând să lanseze, conform surselor, un terminal cu un procesor Tegra 3, care ar urma să fie cel mai puternic din lume în domeniu. Modelul X3 ar urma să aibă display HD, cameră de 8 MP şi memorie internă de 16 GB.
- HTC Zeta este un alt smartphone aşteptat cu interes de către pasionaţii de gadgeturi. El va veni cu un procesor quad core, de 2,5 GH, memoria RAM va fi de 1 GB, iar ecranul de 4,5 inci. Va avea o cameră de 8 MP şi va permite filmarea şi redarea HD.
- Acer Cloudmobile - va avea un display de 4,3 inci, cu rezoluţie HD şi va avea doar 10 mm grosime. Va rula Android 4.0, producătorul sperând ca modelulo să câştige încrederea utilizatorilor business a smartphoneurilor.
- Motorola Medfield – va fi primul terminal al companiei care se bazeaza pe noul procesor Intel Medfield. Din câte s-a aflat, Motorola Medfield va rula Android 4.0 şi va fi dotat cu o cameră de 8 MP, restul detaliilor tehnice fiind încă ţinute la secret.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Care sunt smartphone-urile care apar anul acesta"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...