Wednesday, January 18, 2012

Ce va aduce nou tableta iPad 3, asteptata in martie

Ecran high-definition (HD), cu o densitate de pixeli mai mare chiar decat a unor televizoare HD, un procesor cu patru nuclee mult mai rapid decat cel de pe iPad 2 si conexiune LTE, urmatoarea generatie a comunicatiilor wireless, sunt doar cateva dintre noutatile pe care le va aduce tableta iPad 3, potrivit unor surse citate de Bloomberg.
Prin iPad 3, primul produs hardware important creat dupa moartea cofondatorului companiei, Steve Jobs, Apple spera sa-si pastreze pozitia de lider pe aceasta piata, tot mai aglomerata de concurenta. Fabricile partenere Apple din Asia au inceput din aceasta luna sa produca in serie iPad 3, urmand sa ajunga la capacitate maxima in februarie, potrivit acelorasi surse, precizeaza Mediafax.
iPad a devenit a doua sursa de venit a Apple dupa iPhone, avand vanzari de peste 40 de milioane de unitati pana in prezent, veniturile generate de acestea fiind de minimum 25 de miliarde de dolari.
Ce va aduce nou tableta iPad 3, asteptata in martie
Apple a lansat, prin iPad, un nou segment de gadgeturi, in care s-au inghesuit si alti producatori, tableta PCdevenind rapid un produs tot mai popular. IPad 3 este asamblat de Foxconn Technology, principalul partener al Apple pe partea de productie.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Ce va aduce nou tableta iPad 3, asteptata in martie"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...