Monday, March 14, 2011

Haosul de azi...

Toti oamenii spun ca viata e o lupta si ca trebuie sa te zbati mereu, dar intrebarea mea este pentru ce anume?
Totul in jur mi se pare un haos total ,tot materialismul asta si valorile gresit intelese ma lasa "rece".
Tot ce conteaza acum este tocmai ce nu ar trebui sa conteze.Nu am ce sa-mi doresc in lumea asta, sistemul nu are ce sa mi ofere.
Oare de ce cu totii simtim un"gol"acolo undeva desi afirmam cu convingere ca noi suntem "fericiti".
Banii ar trebui sa fie decat un mijloc de supravietuire a trupului nostru care nu este vesnic.Familia nu mai exista decat in cazuri foarte rare,acum sunt numai divorturi,copii
care nu isi primesc educatia potrivita,femeile-obiect,barbati avizi dupa putere si interese proprii etc
Cine am fost si cine suntem dar mai ales ce vom deveni?
Viata este asa fiindca noi,masa cea profitoare o facem asa,nu mai tinem de cont de nimic ...Suntem inumani,opusul a tot ce este frumos si spiritual,nuli prin definitie.Majoritatea "speciei" nu mai constientizam ,deja am renuntat macar sa ne mai gandim la acest aspect ca pana la urma, fiecare pe drumul lui,nu i asa?
Adevarul e ca ceea ce este in jur se transmite de la unul la celalalt si daca primim aproape numai stimuli negativi acestia se receptioneaza mai departe si oare pana la urma ne vom "sufoca" definitiv?
Starea noastra e colectiva nu depinde numai de propria persoana de aceea suntem toti asa de "bine".Merita sa meditam asupra interiorului nostru sa incercam macar sa ne punem cateva intrebari...Si ah da,mai exista si cateva raze de sperante pe care le distrugem pe zi ce trece...

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comments

0 Responses to "Haosul de azi..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...